DRANGHEKDOEKEN

Wil je een opvallende (reclame)boodschap overbrengen op een evenement of bij een bouwplaats? Dan is een dranghek ideaal om te gebruiken in combinatie met een spandoek! Onze spandoeken zijn verkrijgbaar in twee varianten: enkelzijdig en dubbelzijdig dranghekdoek. Of je nu een boodschap wilt delen met een publiek aan één kant of vanuit beide richtingen zichtbaar wilt zijn, wij hebben de perfecte oplossing voor jou!

Reclame op je
dranghek tijdens een
evenement of festival?

bestel hier
spandoek republico recht
Bestel je dranghekdoek (enkelzijdig)
Bestel je dranghekdoek (dubbelzijdig)

WERFDOEKEN

Geef die saaie bouwhekken een flinke dosis kleur en flair door ze te voorzien van bedrukte bouwhekdoeken met jouw reclame! Bij ons worden de bouwhekdoeken voorzien van handige ringen, om de 30 centimeter, en dankzij de kwalitatieve omzoming weet je zeker dat ze tegen een stootje kunnen. We bedrukken jouw eigen bouwhekdoek vervolgens in full color, langs de voorzijde, zodat jouw boodschap echt opvalt!

Reclame op je
werfdoek om meer op te vallen?

bestel hier
image
Bestel hier je werfdoek

SPANDOEKEN OP MAAT

Bij Republico ben je aan het juiste adres voor het maken en bedrukken van spandoeken, of het nu voor je bedrijf is of voor thuisgebruik. We maken het eenvoudig en persoonlijk! Bezorg ons je afmetingen via info@republico.be, samen met hetgeen je wenst als design en wij bezorgen je een preview voor akkoord. Geniet van een spandoek van hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs en met snelle levering.

All rights reserved Groep LB Republico - © 2022 | Made by republico.be
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?