Sign Again®

Plus- en minpunten

+ Circulair materiaal gemaakt van gerecyclede banner 510
+ Keer op keer recyclebaar tot Sign Again plaatmateriaal
+ Sterk en slagvast materiaal, geschikt voor binnen en buiten
+ Harde toplaag beschermt tegen oppervlaktebeschadigingen
+ Buigzaam materiaal
+ Brandvertragend, dus geschikt voor openbare ruimtes

- Zwaar materiaal, waardoor voor een aantal toepassingen minder geschikt

BEGIN MET BESTELLEN

Materialen moet je voelen, zien én testen. Bestel jouw staal van SIGN AGAIN® met opdruk van je eigen logo. Je krijgt bij levering een persoonlijke kortingscode ter waarde van het bedrag van je staal om in mindering te brengen bij je eerstvolgende bestelling!

BESTEL SAMPLE

DUURZAAM

RECYCLEBAAR
Circulair materiaal gemaakt van gerecyclede banner 510
HERGEBRUIK
Keer op keer recyclebaar tot Sign Again plaatmateriaal
HERKOMST
Korte transportafstanden betekenen minder brandstofverbruik en energiekosten voor het vervoer van materialen.
ENERGIEBESPAREND
Dit materiaal wordt geproduceerd met op zijn minst 40% renewable energy.

Omschrijving Sign Again

Het allereerste 100% gerecyclede plaatmateriaal, waar innovatie en recycling elkaar ontmoeten. Sign Again® is het meest veelzijdige plaatmateriaal doordat het ontzettend sterk, slag- en krasvast, B1 brandveilig én buigzaam is. Het materiaal heeft een gerecyclede look en feel en kan alleen enkelzijdig bedrukt worden. Door Sign Again worden jouw verkochte banners ook circulair. Lekker bezig! Het materiaal weegt 5,6 kg per m2 en is 4 mm dik. Het heeft een maximale printhoogte uit één stuk van 136 cm en een maximale printbreedte uit één stuk van 116 cm.

Sterk, duurzaam materiaal
Enorm sterk, slag- en snijvast, brandvertragend en enigszins buigzaam. Dit zijn eigenschappen die bij veel producten en toepassingen het verschil maken. Daarnaast is Sign Again natuurlijk een duurzaam materiaal. Het is gemaakt van gerecyclede materialen en het materiaal zelf is ook weer recyclebaar.

Meest voorkomende toepassingen
Sign Again® wordt veel gebruikt voor sign, beurs en festival toepassingen op een drager of wand. Maar ook de eerste interieurprojecten met wand- en vloerdecoratie. Doordat je met Sign Again® grote tegels kunt maken bespaart dat ook een hoop montagetijd. Zo worden de toepassingsmogelijkheden van Sign Again® continu uitgebreid. We zien met Sign Again® veel kansen in wand- en vloerdecoratie. Daarbij kunnen we doormiddel van ‘embossing’, structuur aanbrengen en/of beschermende coating aanbrengen met als resultaat functionaliteit in print. Denk aan traanplaat, houtstructuur of een eigen logo.

Proces
Veel reclame (print-)materialen worden na (lang én kort) gebruik weggedaan. Vrijwel alle materialen die recyclebaar zijn, worden niet daadwerkelijk gerecycled, simpelweg omdat die mogelijkheden niet bestaan. Daar brengt de beweging Sign Again verandering in. Sign Again is het allereerste volledig (close loop) gerecyclede plaatmateriaal. Hiervoor verwerken we snijresten en gebruikte prints tot nieuw te beprinten plaatmateriaal. Door materialen te recyclen, kunnen we de productie van nieuwe grondstoffen verminderen en de hoeveelheid energie die nodig is om deze materialen te produceren en verwerken verminderen. Dit heeft veel voordelen voor het milieu. Met Sign Again blijft print betaalbaar en beschikbaar, zijn we niet afhankelijk van steeds schaarser wordende grondstoffen en hebben we geen negatief effect op het milieu.

All rights reserved Groep LB Republico - © 2022 | Made by republico.be
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?