horeca

HORECA DRUKWERK

Geef toe, waar ga je het liefst? In een horeca zaak dat aandacht besteed aan zijn drukwerk en presentatie of ga je liever iets eten waar het onverzorgd is? De aandacht die besteed wordt aan presentatie kan je uiteraard doortrekken naar de keuken...

Bestel je horeca drukwerk via Republico.be. Wij bieden een ruim assortiment aan producten speciaal voor restaurants, bars en hotels en we zorgen dat deze in lijn blijft met je huisstijl. Bedruk deze producten met een eigen logo en maak indruk op je klanten. Vind alles wat je nodig hebt en bestel het in slechts enkele stappen. Menukaarten, placemats, voedselverpakkingen, bestekzakjes en -wikkels, bamboo prikkers, bierviltjes, houten kaarthouders en meer.

MENUKAARTEN

Onze menu’s zijn verkrijgbaar in menumappen leer, leer luxe, leer premium, cava wash, bamboe, vilt, waspapier, klemborden van hout, leer of bedrukte menukaarten (keuze uit 41 verschillende materialen). Kies ervoor om bij de bedrukte menukaarten een beukenhouten kaarthouder te bestellen.

PLACEMATS EN BESTEKZAKJES

Placemats zijn te verkrijgen in 36 verschillende materialen, waarvan 17 een eco/recycled uitstraling hebben. Kies naast onze standaard A4 en A3 formaat voor een eigen formaat. Je kunt bestekzakjes bestellen vanaf 3.000 stuks en worden standaard full colour bedrukt met jouw ontwerp. Kies uit 9 verschillende kleuren inlegstroken. De banderollen worden 4/0 full colour bedrukt en zijn gemaakt van 120 g/m2 hvo offset materiaal. Kies uit 8 verschillende kleuren en bestel ze vanaf 10.000 stuks.

BAMBOOPRIKKERS EN BIERVILTJES

Om een horeca ervaring echt speciaal te maken kun je bamboo prikkers en bierviltjes met je eigen logo/ontwerp bedrukken. De bamboo prikkers worden geproduceerd in de Benelux, zijn gecoat voor voedselveiligheid en zijn te bestellen vanaf 1.000 prikkers. Bestel de bierviltjes van 1,4 mm bierviltjeskarton rond, vierkant met afgeronde hoeken, ovaal, hartvormig, schildvormig, wapenschildvormig, zeshoekig of in eigen vorm. Als je ze digitaal laat printen kunnen de bierviltjes vanaf 50 stuks worden besteld en als je het offset laat printen kunnen ze vanaf 500 stuks besteld worden.

Menukaarten

Menus
All rights reserved Groep LB Republico - © 2022 | Made by republico.be
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?