MAAK HET VERSCHIL
Waarom is een unieke huisstijl zo belangrijk, groot of klein, hip of klassiek?
Het is best wel belangrijk, het is jouw DNA! Het is als het ware het uiterlijk van je merk, de outfit die je bedrijf draagt wanneer het de wereld tegemoet treedt. Maar waarom eigenlijk?
Je wilt opvallen, toch?
Met een unieke huisstijl val je op tussen al die andere bedrijven die er zijn. Je wilt toch niet lijken op de rest van de kudde? Nee toch!
Een goed eerste indruk!
We weten allemaal hoe belangrijk dat is, toch? Met een coole huisstijl laat je zien dat je serieus bent en dat je weet waar je mee bezig bent. Dat maakt indruk, toch?
Consistentie is de sleutel.
Stel je voor dat je overal verschillende kleren draagt, dat zou er raar uitzien, toch? Met een consistente huisstijl zorg je ervoor dat mensen je herkennen, waar ze je ook tegenkomen. Lekker makkelijk voor iedereen!
ONZE SPELREGELS
Plaats je bestelling
Hier komt die: Je gooit online je bestelling in het mandje. Tijdens dat proces, smijt je ook gelijk de benodigde bestanden erbij. Geen bestanden? Geen stress! Je kan ons later via mail nog wat extra info doorspelen. Wij gaan dan gewoon aan de slag met wat je ons geeft. Easy peasy, toch?
Ontwerpfase
Zodra jouw bestanden in onze digitale brievenbus belanden, gaan we er als een speer mee aan de slag. Na onze eerste magische make-over, mag je gerust nog wat wensen doorseinen. Geen paniek als het daarna nog niet helemaal naar jouw zin is. Na twee rondes van creatieve toverij, ontvang je van ons de definitieve proefdruk ter goedkeuring.

Maar hé, laten we eerlijk zijn. Soms is perfectionisme een monster dat nooit helemaal te temmen is. Dus als je na die twee pogingen nog steeds niet helemaal in de wolken bent, moeten we wel een beetje serieus worden. Dan brengen we je €20 exclusief BTW per kwartier in rekening voor onze magische extra inspanningen. Dus laten we er samen voor zorgen dat het de eerste keer al goed zit, okay?
Uitvoering
Zodra we jouw dikke duim omhoog hebben voor de definitieve versie, schieten we in actie! De productiemachine begint te zoemen en te draaien. Normaal gesproken duurt het gemiddeld 7 tot 10 werkdagen voordat jouw gloednieuwe schatten klaar zijn om te schitteren.

Soms heb je een turbo boost nodig, niet? Als je haast hebt, bel ons dan eerst even om te zien of we onze magische trucjes kunnen versnellen. En hé, geen last-minute stress, oké? Wacht niet tot de klok op het punt staat middernacht te slaan om je bestelling door te geven. We willen je niet zien zweten!
All rights reserved Groep LB Republico - © 2022 | Made by republico.be
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?