Geef je zaak een ECOLOGISCHE BOOST!

Republico is jouw partner in Ecologisch Verantwoord Communiceren.
We begeleiden elk project van A tot Z waarbij we steeds vanuit een ecologisch standpunt werken.

Nieuwe producten

a5 flyers

Flyers A5 (148 x 210mm)
Nieuwe flyers nodig? Ze zijn het ideale reclamemiddel om bijvoorbeeld acties, evenementen of nieuwe producten te promoten. Reeds te bestellen vanaf 500 stuks voor slechts 73,62 euro excl. BTW, ontwerpkosten inbegrepen!

Bestel hier
LEDbox

LEDbox (100x250cm)
Wilt u opvallen zowel in het licht als in het donker dan is deze LEDbox de ideale oplossing. Deze full color bedrukte banner bestaat uit een frame met geïntegreerde LED verlichting, waaraan de hoogwaardige full color bedrukt stretchdoeken worden bevestigd.

Bestel hier
curvedwall

Beurswand (gebogen) 308x150cm
Beurswanden zijn de manier bij uitstek om je bedrijf of je product te promoten. Naast beurzen kan je deze wanden ook gebruiken voor evenementen of als achtergrond voor foto’s of opnames.

Bestel hier

Partnerships

x stanno
x dvv
xopro
x b&c
x reece
x hummel
xrcb
x rcmeldert
x trainers vlaanderen
x rrtc
x dcla
xkreg

Wie zijn wij?

eh

Emanuel Hoornaert

Creative designer / Co-Founder
emanuel.hoornaert@republico.be
+32(0)16 909 799

dh

David Hendrickx

CFO / Co-Founder
david.hendrickx@republico.be
+32(0)16 81 56 01

Duurzame producten in de kijker

naamkaartjes

 RecyStar® Nature

RecyStar® Nature is een natuurwitte ongestreken papiersoort die zacht en glad aanvoelt. Het papier is gemaakt van 100% gerecyclede vezels en heeft een duidelijke eco uitstraling. Het is licht crèmekleurig met sporadisch een heel klein zwart puntje. Het zwarte puntje is zo goed als niet zichtbaar bij een full color print.

Meer info
place

 90 g/m² Bio Top 3 naturel

Deze papiersoort wordt gemaakt van gerecycled materiaal, is chloorvrij gebleekt en bevat geen optische witmakers. De natuurwitte tint van deze papiersoort is rustig voor de ogen en leest prettig.Meer info
Dispa

 3,8 mm Dispa®

Door de unieke kern zijn de platen bijzonder licht van gewicht en toch zeer vormvast. De hoogwitte toplaag voorkomt dat de structuur van het materiaal doorschijnt. Trouwens, de DISPA® papierplaten zijn voor 100% gemaakt van gecertificeerd papier en volledig recycleerbaar

Meer info
Reboard

 10 of 16 mm Re-board®

Re-board® is een extreem licht, supersterk, natuurlijk, 100% recycleerbaar en duurzaam honingraatkarton. Het heeft een kartonnen sandwichconstructie met dubbelzijdige witte toplaag waardoor het heel makkelijk enkel- of dubbelzijdig te bedrukken is.

Meer info
All rights reserved Groep LB Republico - © 2022 | Made by republico.be
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?